Veelgestelde vragen?

U kunt hier inloggen of registreren als ringenbesteller

Informatie rondom ringen bestellen

Als u geen ringen kunt bestellen, controleer dan de volgende stappen:

1. Heeft u zich op deze homepage geregistreerd? Dit kunt u hier: Ik wil mij registreren als ringenbesteller doen.
  2. Heeft u uw account geactiveerd?
    Dit doet u door op de activatielink, die in de email staat die u na de registratie heeft ontvangen, te klikken.
  3. Als u de stappen 1 en 2 heeft gedaan, en het lukt nog niet. Neem dan contact op met de beheerder via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.