Veelgestelde vragen?

U kunt hier inloggen of registreren als ringenbesteller

Informatie rondom ringen bestellen

Het kan voorkomen dat u uw wachtwoord niet meer precies weet.
Dit is geen probleem. Neem dan contact op via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bellen mag natuurlijk ook. Op werkdagen mag u 0630297558 bellen van 17:00 tot 21:00 uur en op zaterdag de hele dag.

Heeft u een nieuw emailadres, neem dan contact op met de beheerder Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.