Er is besloten om geen blank aluminium- en gewoon stalen ringen meer aan te bieden.

U zal begrijpen dat een verhoging van de ringprijs onvermijdelijk is geworden. Door de gestegen energie- en metaalprijs zijn de ringen duurder geworden. Alleen de inkoopprijs verhoging is doorberekend.

Inloggen of een ringenbestelaccount maken

,

9,5 mm met CITES gecombineerde bestelling, aluminium

Kweekjaar:
9,5 mm CITES soort 1:
9,5 mm soort 2:
Uw BurgerServiceNummer *
aantal ringen voor de goudparkiet
Hoeveel paar goudparkiet (Guarouba guarouba) heeft u?
aantal ringen voor de Timneh grijze roodstaartpapegaai
Hoeveel paar Timneh grijze roodstaartpapegaai (Psittacus timneh) heeft u? -noteer het totale aantal paren dat u van deze soort heeft
Hoeveel paar Illigerara (Primolius maracana) heeft u?
aantal ringen voor de Illigerara (P. maracana)
* de EU-certificaat aanvraag moet u zelf doen
* verplicht
0 X 0,54 EUR
: 0,50 EUR
totale prijs: 0,50 EUR
levertijd: maximaal 7 weken na betaling.

Voor meerdere CITES-soorten de aluminium 9,5 mm ringen in één keer bestellen. Voor Illigersara (Primolius maracana), timneh grijze roodstaartpapegaai (Psittacus e. timneh) en de goudparkiet (Guarouba guarouba)

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels. Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen. Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur, het gebruikte kweekjaar en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.
In verband met de wetgeving is het belangrijk dat u zich realiseert dat als u ringen met uw kweeknummer aan een derde geeft u verantwoordelijk bent voor de registratie van deze ringen. Vrij naar een spreekwoord: Wie een pootring geeft aan een ander heeft later zelf een probleem.