Disclaimer

registreer u om te kunnen bestellen
normaal maandag-vrijdag: 17:00 tot 21:00 en op zaterdag. Helaas voor u ben ik niet altijd bereikbaar, ook niet op zondag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
0630297558

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels.

Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen.

Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

 
De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.

Aanmelden (inloggen) of registreren als ringenbestellerVoor welke soort zoekt u een ring? Niet alle soorten worden genoemd en het is slechts een advies.

Een spoedbestelling wordt binnen 14 dagen geleverd. Ook hiervoor geldt dat de datum van uw betaling de startdatum van de bestelling is!
Een spoedbestelling kan uitsluitend voor een verenigings- of stalen (ingeslagen opschrift) ring gedaan worden.

Aluminium verenigingsringen (blank) kunnen, mits voorradig, met spoed geleverd worden. Deze zijn dan zonder uw kweeknummer. Deze ringen zijn alleen in de maten 4,0 - 4,2 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 en 6,5 mm blank aluminium leverbaar. Uiteraard zijn deze ringen een stuk duurder, dit komt o.a. door de extra administratie.

Voor de grotere maten kunt u stalen ringen met ingeslagen opschrift als spoedbestelling bestellen. Hiervoor betaald u deze optionele kosten per ringmaat.

Voor CITES-soorten kunt u alleen de stalen ring met ingeslagen opschrift (ringmaten 7 t/m 14 mm) als spoedbestelling bestellen. Hiervoor betaald u deze optionele kosten per ringmaat.

Bij een combinatie bestelling van spoed- en normale ringen wordt de langste levertijd aangehouden. Dit is dus niet verstandig om te doen.