Disclaimer

registreer u om te kunnen bestellen
normaal maandag-vrijdag: 17:00 tot 21:00 en op zaterdag.Helaas voor u ben ik niet altijd via 0630297558 bereikbaar, ook niet op zondag. Per e-mail krijgt u snel antwoord.

0630297558

Aanmelden (inloggen) of registreren als ringenbestellerVoor welke soort zoekt u een ring? Niet alle soorten worden genoemd en het is slechts een advies.

Een spoedbestelling wordt binnen 14 dagen geleverd. Ook hiervoor geldt dat de datum van uw betaling de startdatum van de bestelling is!
Een spoedbestelling kan uitsluitend voor een verenigings- of stalen (ingeslagen opschrift) ring gedaan worden.

Aluminium verenigingsringen (blank) kunnen, mits voorradig, met spoed geleverd worden. Deze zijn dan zonder uw kweeknummer. Deze ringen zijn alleen in de maten 4,0 - 4,2 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 en 6,5 mm blank aluminium leverbaar. Uiteraard zijn deze ringen een stuk duurder, dit komt o.a. door de extra administratie.

Voor de grotere maten kunt u stalen ringen met ingeslagen opschrift als spoedbestelling bestellen. Hiervoor betaald u deze optionele kosten per ringmaat.

Voor CITES-soorten kunt u alleen de stalen ring met ingeslagen opschrift (ringmaten 7 t/m 14 mm) als spoedbestelling bestellen. Hiervoor betaald u deze optionele kosten per ringmaat.

Bij een combinatie bestelling van spoed- en normale ringen wordt de langste levertijd aangehouden. Dit is dus niet verstandig om te doen.