Disclaimer

registreer u om te kunnen bestellen
normaal maandag-vrijdag: 17:00 tot 21:00 en op zaterdag. Helaas voor u ben ik niet altijd bereikbaar, ook niet op zondag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
0630297558

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels.

Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen.

Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

 
De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.

Aanmelden (inloggen) of registreren als ringenbestellerVoor welke soort zoekt u een ring? Niet alle soorten worden genoemd en het is slechts een advies.

In het verleden werden de ringen via automatische incasso afgerekend.
Dit gaat nu niet meer. Dit omdat het veel meer werk is, en helaas hebben wij er steeds meer slechte ervaringen mee.
Er zijn mensen die ringen bestelden, en niet voldoende saldo op hun rekening hadden staan. Dan moest het hele proces nogmaals uitgevoerd worden. En ook dit was niet altijd succesvol. U snapt dat dit heel vervelend is.

Helaas zijn er ook mensen die de automatische incasso terugboekten, of de bank haalde het bedrag terug. En de ringen zijn dan al besteld. Wij kunnen dan niets meer met deze ringen. Dus een schadepost voor de PS!

Daarom kunt u nu alleen nog maar via iDeal, PayPal of zelf het bedrag overmaken betalen.