aluminium ringen informatie

registreer u om te kunnen bestellen
normaal maandag-vrijdag: 17:00 tot 21:00 en op zaterdag. Helaas voor u ben ik niet altijd bereikbaar, ook niet op zondag. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels.

Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen.

Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

 
De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.

Alle aluminium ringen

Aluminium ringen kunnen bijna het hele jaar door besteld worden!


Blanke aluminium ringen met gerold opschrift kunnen besteld worden met een minimum van 10 of 20 stuks per maat. Hierna in veelvouden van 5 stuks.

Gekleurde aluminium ringen met gelaserd opschrift kunnen besteld worden met een minimum van 10 stuks per maat. Hierna in veelvouden van 5 stuks.


Er zijn ook aluminium ringen met breekgroef (2,5-2,7-2,8-2,9 mm) voor kleine Europese vogels. Ook voor grotere Europese vogels kunt u aluminium ringen bestellen. Deze ringen worden geregistreerd door de ringenadministratie bij het ministerie.

De CITES A vogelsoort ringen worden geregistreerd bij het ministerie. De CITES soorten staan met een foto op de bestelpagina's.

Staat uw soort of ringmaat er niet bij, of heeft u een aanvulling? Geef dit door aan de webmaster.

Denk er om dat dit slechts een advies is! Uw vogels kunnen dunnere- of dikkere poten hebben. Zorg er dus voor dat u weet welke maat u voor uw vogels nodig heeft.

De aluminium ringen met gelaserd opschrift in gekleurd aluminium

De bekende aluminium ringen met gerold opschrift in blank aluminium

Ringen voor Europese vogelsoorten

Verenigingsringen, voor noodsituaties

Ringen voor niet-papegaaiachtige CITES vogelsoorten

Copyright www.webdesigner-profi.de MAXXmarketing GmbH