start

registreer u om te kunnen bestellen
normaal maandag-vrijdag: 17:00 tot 21:00 en op zaterdag.Helaas voor u ben ik niet altijd via 0630297558 bereikbaar, ook niet op zondag. Per e-mail krijgt u snel antwoord.

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels.

Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen.

Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

 
De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur, het gebruikte kweekjaar en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.
 
In verband met de wetgeving is het belangrijk dat u zich realiseert dat als u ringen met uw kweeknummer aan een derde geeft u verantwoordelijk bent voor de registratie van deze ringen. Vrij naar een spreekwoord: Wie een pootring geeft aan een ander heeft later zelf een probleem.

Een spoedbestelling wordt binnen 14 dagen geleverd. Ook hiervoor geldt dat de datum van uw betaling de startdatum van de bestelling is!
Een spoedbestelling kan uitsluitend voor een verenigings- of stalen (ingeslagen opschrift) ring gedaan worden.

Aluminium verenigingsringen (blank) kunnen, mits voorradig, met spoed geleverd worden. Deze zijn dan zonder uw kweeknummer. Deze ringen zijn alleen in de maten 4,0 - 4,2 - 4,5 - 5,0 - 5,5 - 6,0 en 6,5 mm blank aluminium leverbaar. Uiteraard zijn deze ringen een stuk duurder, dit komt o.a. door de extra administratie.

Voor de grotere maten kunt u stalen ringen met ingeslagen opschrift als spoedbestelling bestellen. Hiervoor betaald u deze optionele kosten per ringmaat.

Voor CITES-soorten kunt u alleen de stalen ring met ingeslagen opschrift (ringmaten 7 t/m 14 mm) als spoedbestelling bestellen. Hiervoor betaald u deze optionele kosten per ringmaat.

Bij een combinatie bestelling van spoed- en normale ringen wordt de langste levertijd aangehouden. Dit is dus niet verstandig om te doen.

Ringenadministratie

De ringenadministratie wordt uitgevoerd door Fred Rönitz.
Dit doet hij naast zijn normale werk, daarom is hij maar beperkt bereikbaar.
Ook heeft hij nog andere bezigheden.
De meeste kans op succes heeft u via de e-mail.

Het contact via e-mail .

voor contact gegevens