Er is besloten om geen blank aluminium- en gewoon stalen ringen meer aan te bieden.

U zal begrijpen dat een verhoging van de ringprijs onvermijdelijk is geworden. Door de gestegen energie- en metaalprijs zijn de ringen duurder geworden. Alleen de inkoopprijs verhoging is doorberekend.

Inloggen of een ringenbestelaccount maken

,

Bestellen via het ringenbestelformulier

Het ringenbestelformulier wordt niet meer met het magazine meegezonden.

Voor mensen die geen internet hebben, en dit ook niet kunnen regelen via iemand anders, is er nog de mogelijkheid om gebruik te maken van het papieren ringenbestelformulier.

Dit papieren ringenbestelformulier kunt u aanvragen via telefoonnummer 0630297558 van 17:00 tot 21:00 uur.
Of per post:
Ringenadministratie PS
Springendalhoek 52
7546 GD Enschede

U krijgt dan een op uw naam gesteld, dus persoonlijk, ringenbestelformulier per post thuis. Nadat u besteld heeft ontvangt u een rekening voor deze bestelling. Pas als de rekening betaald is worden de ringen gemaakt.

Voor de duidelijkheid dit kan niet per e-mail. Als u kunt mailen dan kunt u ook digitaal ringen bestellen!

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels. Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen. Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur, het gebruikte kweekjaar en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.
In verband met de wetgeving is het belangrijk dat u zich realiseert dat als u ringen met uw kweeknummer aan een derde geeft u verantwoordelijk bent voor de registratie van deze ringen. Vrij naar een spreekwoord: Wie een pootring geeft aan een ander heeft later zelf een probleem.