Er is besloten om geen blank aluminium- en gewoon stalen ringen meer aan te bieden.

U zal begrijpen dat een verhoging van de ringprijs onvermijdelijk is geworden. Door de gestegen energie- en metaalprijs zijn de ringen duurder geworden. Alleen de inkoopprijs verhoging is doorberekend.

Inloggen of een ringenbestelaccount maken

,

Registreren

Voordat u gaat bestellen moet u zich eerst registreren als ringenbesteller bij de Parkieten Sociëteit.
Uw registratie van na 21 november 2013 is actief, deze kunt u dan ook nu weer gebruiken.

Let op! @gmail.com @hotmail @yahoo @live.nl adressen kunnen lastig doen. De mail komt dan bij u in de SPAM-map binnen. U kunt deze mail dan vanuit de spam-map gewoon gebruiken.

Rechts hieronder staat het inloggedeelte, waarmee u zich kunt registreren. Klik op de knop "Ik wil mij registreren om ringen te kunnen bestellen".
Ook vindt u hier de knop voor het geval dat u uw wachtwoord kwijt bent.
Als u de gegevens in het invulscherm heeft ingevuld wordt er een email naar uw opgegeven emailadres gestuurd. In deze email staat een link.
Als u op deze link klikt wordt uw registratie geactiveerd.
Deze stap vinden wij nodig om zo te controleren dat het om uw emailadres, en dus ook om uw gegevens gaat.

U kunt hierna met uw opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord ringen bestellen. Pas als u ingelogt bent, kunt u de ringprijzen zien.
Uw gegevens kunt u blijvend gebruiken, bewaar deze dus.

De getoonde ringmaten zijn een indicatie, uw vogels kunnen een andere pootdikte hebben! Zorg er daarom voor dat u zeker bent van de ringmaat van uw vogels. Wij adviseren voor papegaaien, kaketoes, ara's en andere "sterke" vogels stalen ringen. Bestel uw ringen op tijd, dat voorkomt spijt!

De Parkieten Sociëteit en/of de leverancier van de ringen zijn nooit verantwoordelijk voor de keuze van de ringmaat, de materiaalkeuze (aluminium of staal), kleur, het gebruikte kweekjaar en/of de manier waarop de ringen worden aangebracht.
In verband met de wetgeving is het belangrijk dat u zich realiseert dat als u ringen met uw kweeknummer aan een derde geeft u verantwoordelijk bent voor de registratie van deze ringen. Vrij naar een spreekwoord: Wie een pootring geeft aan een ander heeft later zelf een probleem.